tiistai 22. tammikuuta 2019

Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaari 13-14.2.2019

MARA-ala kehittyy huimaa vauhtia ja kilpailukyvyn ylläpitämiseen tarvitaan vahvaa palveluliiketoimintaosaamista, rajat ylittävää osaamisen vaihtoa ja yritysinnovaatioita. Ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteistoiminta on elintärkeää suomalaiselle MARA-alalle; yritykset tarvitsevat uudenlaisia ratkaisuja tuottavuuteen ja toimintaan, kun taas ammattikorkeakoulun tehtävä on tukea elinkeinoelämää soveltavalla tutkimustiedolla ja monipuolisella opiskelijayhteistyöllä.

Aika: 13.2.2019 - 14.2.2019

Paikka: Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä

Seminaarin pääpuhuja: digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä Teemu Arina

Kilpailuetua tutkimuksesta - Palvelualan tutkimusseminaarissa kohtaavat elinkeinon edustajat matkailu- ja ravitsemisalalla, ammattikorkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta luoden entistä tukevamman sillan ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteistoiminnan välille. Kaksipäiväisessä seminaarissa esitellään ajankohtaista tutkimustietoa alalta tuoden konkreettisesti esille, miten elinkeinoelämä voi hyötyä tutkimustiedosta. Vastaavasti kartoitetaan työelämän näkemyksiä ja tarpeita koulutuksen suhteen. Näin pyritään tiivistämään koulutuksen ja työelämän välistä vuorovaikutusta, vahvistamaan suomalaisen MARA-alan palveluliiketoimintaosaamista ja edistämään kansainvälistä kilpailukykyä nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Tutustu ohjelmaan tästä linkistä: https://www.jamk.fi/globalassets/tapahtumakalenteri--events/liken-tapahtumat/mara-seminaari/tutkimustiedolla_kilpailuetua_ohjelma.pdf


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti