Matkailu- ja ravitsemusalan tutkimus on elinkeinoa kehittävää, monialaista, ja sitä tehdään työelämän tarpeesta. Patarumpu levittää keskeistä tutkimustietoa elinkeinoelämän käyttöön. Tutkimustietoa tuotetaan korkeakouluissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Patarumpu nostaa esille keskeistä palvelualan tutkimustietoa, joka on sovellettavissa suoraan käytäntöön sopivassa muodossa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Ravintola-ala koostuu erilaisista ravintolayrityksistä. Yritykset eroavat toisistaan niin kooltaan, tyypiltään kuin sijainniltaankin. ...
-
Oletko valmis luopumaan niistä ihanista korkokengistäsi tai siitä kivasta jakusta, jonka ostit Espanjasta, tai miten olisi a...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti