maanantai 9. huhtikuuta 2018
Museoravintola Gösta pyrkii eurooppalaisten museoravintoloiden kärkeen
Elinkeinoelämän edustajista haastatteluvuorossa 26.3.2018 oli ravintolapäällikkö Anu Huhtala Serlachius Museoiden Ravintola Göstasta, Mäntästä. Museoravintola Gösta panostaa laadukkaaseen ruokaan, upeaan sisustukseen ja hyvään palveluun. Olisi yllättävää, ellei näillä keinoin saavutettaisi tavoitetta olla eurooppalaisten museoravintoloiden parhaimmistoa.
Anu Huhtala antoi arvokkaita vinkkejä siihen, mitä tietoa kentällä tarvitaan, millaisia tiedonhankintakanavia käytetään sekä mitä yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa tutkimustiedon levittämiseksi ja hyödyntämiseksi voidaan tehdä.
Haastattelijoina Anne Mäntysaari ja Anne Törn-Laapio
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Ravintola-ala koostuu erilaisista ravintolayrityksistä. Yritykset eroavat toisistaan niin kooltaan, tyypiltään kuin sijainniltaankin. ...
-
Elinkeinoelämän edustajista haastatteluvuorossa 26.3.2018 oli ravintolapäällikkö Anu Huhtala Serlachius Museoiden Ravintola Göstasta, Mäntä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti